Uw partner in autoruiten, blinderen & maatwerk

Autoglass Service is in 2000 opgericht door Francis Mets die reeds een jarenlange ervaring in de branche had. 

Hij besloot zijn professionele activiteiten met een uitgebreide kennis en een groot klantenbestand op zelfstandige basis voort te zetten. Belangrijk zijn de persoonlijke serviceflexibiliteit, uitstekende afwerking en een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. 

Als u dat wenst, komen wij bij u aan huis of naar uw bedrijf om uw ruit te vervangen. We doen dat snel en flexibel en garanderen perfecte kwaliteit en een zuivere afwerking.

Wij werken voor het vervangen van autoruiten uitsluitend met producten van topkwaliteit zoals Pilkington, toonaangevende marktleider in de branche. Pilkington is de voornaamste directe leverancier van autoruiten of autoglas voor veel gerenommeerde automerken.

Wanneer u bij ons komt, kunt u bij een kop koffie op uw wagen wachten of een vervangwagen of gratis fiets ter beschikking krijgen voor de duur van het werk.

U kunt bij ons ook terecht voor het vervangen van ruiten in uw kranen, machines, na-inbouw, industrie, landbouwmachines, heavy duty, specials, scheepvaart, you name it... 

Vrijblijvende offerte

Voor een prijsinschatting van het vervangen van een ruit in uw voertuig vult u het onderstaande contactformulier in. Wij nemen zo snel mogenlijk contact met u op.

Vraag uw offerte aan

Onze diensten

 • U kunt bij ons terecht voor het vervangen van uw autoruiten én vrachtwagenruiten. Als u dat wenst, komen wij bij u aan huis of naar uw bedrijf om uw ruit te vervangen. We doen dat snel en flexibel en garanderen perfecte kwaliteit en een zuivere afwerking.

  Meer informatie
 • Er zijn een pak goede redenen om uw ruiten te blinderen en ze met een folie te behandelen. Privacy, zonwering, esthetiek maar ook inbraakpreventie, want met geblindeerde ruiten kan men vanbuiten uit niet zien wat er allemaal in uw wagen ligt.

  Meer informatie
 • Een barst of een sterretje, hoe klein ook, kan bij vriesweer verder barsten en leiden tot een gevaarlijke situatie. Ook wanneer u in een put rijdt of uw wagen om een andere reden een schok moet opvangen kan een barstje in uw voorruit groter en dus gevaarlijker worden.

  Meer informatie
 • U kunt bij ons terecht voor het vervangen van ruiten in uw kranen, machines, na-inbouw, industrie, landbouwmachines, heavy duty, specials, scheepvaart, you name it...

  Meer informatie